Sæt kursen sydpå i din drømmebil

Efter halvandet år i selskab med mundbind, håndsprit og forsamlingsforbud, er vi alle mere eller mindre higende efter at komme hjemmefra. Heldigvis skriver kalenderen juli, og dermed er sommermånederne over os. For manges vedkommende betyder det, at kursen skal sættes sydpå imod hvide sandstrande, drinks i lange baner og afslapning på højeste plan.

En del danskere foretrækker den nemme løsning: De booker de klassiske Economy Class billetter på et Ryan Air fly og læner sig tilbage i flysædet uden at tænke over retning og benzin. Der er dog også en anden måde at rejse på: Bilferie. En metode, der igennem de sidste år er blevet mere og mere populær. Ifølge en undersøgelse viser det sig faktisk, at det er hele 8 ud af 10 danskere, der vælger at køre selv.

Et mangfoldigt udvalg

Hvis du nu er i en situation, hvor der ikke lige er en bil til rådighed på hjemmefronten, men har planer om en kør-selv-ferie, så tøv ikke. Vi har nemlig valgt at guide dig igennem en lidt kringlet jungle og direkte ind i varmen hos Fleasing.dk. Et trygt og tillidsfuldt leasingfirma, hvor kvalitet og højt serviceniveau er nøgleord.

Om du er til den spritnye Audi S5 med soltag eller den lynende hurtige Porsche Taycan, så kan du garanteret finde din drømmebil hos Fleasing.dk. Med diverse leasingformer såsom flex, privat, split, erhvervs- og sæsonleasing spænder mulighederne bredt – både når det kommer til selve bilen, men også alt efter dig og din families individuelle behov. Alt du skal gøre i første omgang er at angive det ønskede bilmærke, model, udbetaling og månedlig ydelse.

En bil i superklassen

Vil du slippe for at betale fuld afgift med det samme, og foretrækker du en mindre kapitalbinding og et større gensalgsmarked efter din leasingperiode? Så er flexleasing løsningen for dig. Med flexleasing betales der en månedlig afgift på bilen, og denne afgift fastsættes efter bilens værdi. Når det kommer til udbetaling er der også klare fordele ved en flexleasing-aftale. Du betaler nemlig kun afskrivningen på din drømmebil modsat, hvis du køber en bil kontant, hvor du med stor risiko vil tabe penge, når den skal sælges igen.

Fordele ved leasing

Overordnet set er der utallige fordele ved at lease: du betaler kun for køretøjet i en den valgte periode, du kan sprede dine omkostninger over længere tid og ved operationel leasing skal du ikke tænke på vedligeholdelse. Så står du i et dilemma, hvorvidt du skal booke econmy class hos Ryan Air eller køre på charterferie i lige præcis din drømmebil, så kan du søge professionel hjælp hos Fleasing.dk  

Er du i tvivl om, hvilken bil, der passer til dit individuelle behov og skal få dig godt kørende, når kursen skal sættes sydpå imod hvide sandstrande og italienske vinmarker, så klik ind på Fleasing.dk. Har du yderligere spørgsmål vedr. pris-, garanti- eller leasingaftaler, så tøv ikke med at kontakte Fleasing.dk. Med erfarne rådgivere i ryggen er du i trygge hænder, når du sætter kursen sydpå imod sol og sangria.