Aftageligt træk pris

Et aftagelig træk er ofte en dyrere løsning end et fastmonteret anhængertræk, men også en langt mere elegant løsning. Hvis du går op i udseende på din bil, så bør du få monteret et aftageligt anhængertræk, så du kan fjerne anhængertrækket når du ikke bruger det. Aftageligt træk pris variere en del, på de forskellige bilmodeller, hvor nogle kan koste helt ned til 5.000 kr. og andre kan nemt koste over 10.000 kr. Der er også stor prisforskel fra værksted til værksted, og du kan spare helt op til 40% på montering af anhængertræk, ved at bruge Autobutler.dk’s service til at indhente tilbud på montering af aftagelig anhængertræk. Ved at bruge Autobutler.dk’s service får du op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på montering af aftagelig anhængertræk fra forskellige værksteder. Når du har modtaget dine 3 tilbud, er der blot tilbage, at vælge det bedste og billigste tilbud.

Aftagelig anhængertræk – Elegant løsning

Et aftagelig anhængertræk er en langt mere elegant løsning end det traditionelle fastmonteret træk, og er ideelt til folk der kun bruger deres anhængertræk en gang imellem.

Der er en del producenter der har lavet nogle gode løsninger indenfor aftagelig anhængertræk. Se videoen for, at se hvordan et aftagelig anhængertræk fungere.