Sådan gør du, hvis bilreparationen lurer på ferien i Danmark

Det er altid en skræk for mange bilejere og børnefamilier, når man skal på bilferie i Danmark og tænker over, at der helst ikke må ske noget med den overbelæssede og feriefyldte bil. Det er dog ikke altid noget, man selv bestemmer og måske kører man over en skarp genstand på motorvejen, som giver hul i dækket eller der flyver en sten op på forruden, så føreren ikke kan se ordentligt ud og mister sit vigtige udsyn. Mange ting kan gøre, at man uforudset bliver nødt til at få fat i et autoværksted og hurtigt få bilen repareret. Hvad gør man så, når man synes, at ens verden står lidt i brand midt ude på motorvejen i ferien med bagsædet fuld af unger? Ja, det ser vi nærmere på her. Læs med og bliv klogere på jeres tryghed og sikkerhed under bilferien. 

Få tre gode tilbud 

Når man står i en akut situation, har man næppe overskuddet til at indhente tilbud på autohjælp og være mere end overskudsagtig og spare sig selv for penge og besvær. Her kan panikken godt komme til at råde og det er synd, for der findes en nem og hurtig og prisvenlig hjælp i form af autobutler, der hurtigt, ja faktisk på 2 minutter, indhenter tre gode tilbud på autoværksteders bilhjælp til dig. Herefter skal du bare vælge, efter du selvfølgelig har skrevet bilens mærke samt hvad der skal laves, så autoværkstedet ved dette på forhånd og kan lave tilbuddet ud fra dette. Det kan eksempelvis foregå hos Find Autoværksted.

Geografien er vigtig

Det er selvfølgelig også vigtigt, at du kan få hjælp i nærheden af, hvor du er med bilen. Har du et Falck abonnement kan de hente bilen og køre den til autoværkstedet, såfremt det er i nærheden. her er det vigtigt at få nogle tilbud, som er i nærheden af hvor I er, og dernæst også har let ved at hente bilen igen efter reparationen. Få altid informeret børnene godt om situationen, så de ved, hvad der foregår og ikke bliver bange. Det er altid en god ide at indvie dem i det, så I sammen kan fortsætte jeres ferie på en god måde og ikke lade denne situation påvirke hele ferien. Hav eventuelt nogle gode underholdningsmuligheder med i bilen, hvis I skulle få brug for at vente i bilen på Falck eller autohjælpen. Dette afleder børnenes opmærksomhed og afdramatiserer situationen. 

Tryghed 

Det skaber stor tryghed for dig, at du ved på forhånd, hvilken pris, I har aftalt. Dette gør, at du ikke skal være bange for uforudsete udgifter, som påfalder dig efterfølgende. Det giver ro i maven og en tryg følelse, fordi priserne i forvejen pt. er på himmelflugt og skaber stor utryghed hos mange. Noget, der nærmest kan få en til at tage toget hjem i stedet for. Det er en sikkerhed at bruge autobutler på denne måde også, fordi der aftales en fast pris. Efterfølgende kan I altid snakke om, hvorvidt bilen har brug for et ekstra tjek eller om der er andet, der også trænger til at blive lavet eller efterset, men dette bestemmer du.