Udgivelsen er sponsoreret

Kan det betale sig at flexlease en bil?

Flexleasing er et stadig mere populært alternativ til traditionel leasing, men kan det betale sig at vælge flexleasing frem for mere traditionelle løsninger? Vi kigger på det.

Den umiddelbare fordel ved flexleasing til private er, at du slipper for at skulle betale den høje registreringsafgift, som er forbundet med at købe en bil. I stedet for en engangsbetaling på 150 % af bilens værdi i registreringsafgift betaler du den i mindre rater, som falder løbende gennem leasingaftalens løbetid. Det giver dig muligheden for at køre i en lækker bil, uden du bliver ruineret, og uden at du skal optage et decideret lån. I tider, hvor det er dyrt at låne penge grundet høje renter, er det en ekstra stor fordel at benytte leasing.

I det store hele er der næsten kun fordele ved flexleasing, og det er derfor noget, som både private og erhvervsdrivende, der drømmer om at anskaffe sig en ny bil, stærkt bør overveje. Vil du vide, hvordan du finder den bedste aftale på flexleasing? Så sæt dig godt til rette og læs med herunder.

Få dit netværk til at dele deres erfaringer med flexleasing

For at finde det helt rigtige leasingselskab kan du bruge forskellige metoder. En af de ting, du kan gøre, er at bruge dit netværk. Der vil med al sandsynlighed være en eller flere personer i dit netværk, der har gjort brug af flexleasing. Disse personer kan helt sikkert anbefale et leasingselskab eller to.

Med andre ord, så har du en rigtig god chance for at finde en god aftale ved at bruge dit netværk først. Det kan både være familiemedlemmer, venner, naboer, kollegaer og andre, som du har daglig kontakt med. I stedet for at skrive til hver enkelt i dit netværk, så kan du lave et offentligt opslag på Facebook eller andre sociale medier. Så har alle fra dit netværk mulighed for at svare.

Alternativt kan du bruge internettet

Det er selvfølgelig ikke alle, som har en eller flere personer i deres netværk, som har valgt flexleasing. Derfor kan det være nødvendigt at finde en anden metode til at finde frem til det rigtige leasingselskab. Her er internettet med afstand den hurtigste og mest effektive metode. Det kræver kun en forbindelse til internettet og en basal viden om, hvordan du bruger det til at finde det, du gerne vil købe eller have svar på.

Der findes op til flere gode oversigter over leasingselskaber på nettet. Flere af dem er geografisk inddelt, så du med få klik kan finde et selskab, der har base nær dig.